Προνομιακό πρόγραμμα «3-4-5-6» από την Opel Επαγγελματικά

Τα Opel Combo, Vivaro και Movano είναι διαθέσιμα χωρίς προκαταβολή, με €300/μήνα, 4 χρόνια δωρεάν service, 5 χρόνια εγγύηση και €6.000 bonus αγοράς.

Η Opel κάνει την απόκτηση ενός επαγγελματικού οχήματος πιο εύκολη από ποτέ, χάρη στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόγραμμα «3-4-5-6», το οποίο συνδυάζει ένα ελκυστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, μια «γενναία» μείωση τιμής και σημαντικά after sales προνόμια.

Πιο συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες μπορούν να επισκεφθούν τις εκθέσεις Opel σε όλη την Ελλάδα, ώστε να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν τα Opel Combo, Vivaro και Movano. Στη συνέχεια, μπορούν να αποκτήσουν το επαγγελματικό όχημα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους, χωρίς προκαταβολή, με μηνιαία δόση 300 ευρώ, 4 χρόνια δωρεάν service, 5 χρόνια εγγύηση και 6.000 ευρώ bonus αγοράς.

Η ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Opel

Ανθεκτικό, πρακτικό και εξαιρετικά ευέλικτο, το Opel Combo Cargo μεταφέρει με την ίδια ευκολία ανθρώπους και φορτία, αφού διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους φόρτωσης στην κατηγορίας του, με μήκος έως 2,1 μ. και όγκο έως 4,4 κ.μ.

Το Opel Vivaro είναι κατασκευασμένο για μέγιστη παραγωγικότητα και χαμηλό λειτουργικό κόστος. Διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, μπορεί να μεταφέρει έως 3 ευρωπαλέτες.

Το Opel Movano είναι πιο αποτελεσματικό από ποτέ, με νέα γκάμα παραλλαγών, ωφέλιμο όγκο έως 17 κ.μ. και χωρητικότητα έως 5 ευρωπαλέτες.

Τα επαγγελματικά οχήματα της Opel εφοδιάζονται με αναβαθμισμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες πετρελαίου. Επιπλέον, ακολουθώντας τη στρατηγική της Opel προς τον εξηλεκτρισμό, τα τρία μοντέλα είναι διαθέσιμα σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, για μέγιστη αποδοτικότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Τέλος, κάθε ένα από τα Επαγγελματικά Opel παρέχει δυνατότητες μετασκευής, δίνοντας τη λύση στις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Δείτε περισσότερα για τα LCV της Opel ΕΔΩ.