Όλη την γκάμα Μέσων Ατομικής Προστασίας θα βρείτε στο περίπτερο της Safeblock στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Σκοπός της Safeblock είναι να παρέχει προϊόντα που κρατούν τον εργαζόμενο ασφαλή κατά τη διάρκεια της εργασίας του, ενώ παράλληλα τού προσφέρουν την άνεση να κινείται ελεύθερα, χωρίς επιπρόσθετη καταπόνηση του σώματος.

Η δραστηριότητα της Safeblock ξεκίνησε το 2012. Σήμερα, με δύο σημεία πώλησης στην Θεσσαλονίκη, ηλεκτρονικό κατάστημα και το πρωτοποριακό «Safeblock βαν», το 1ο κινητό showroom που επισκέπτεται πελάτες για δειγματισμό στον χώρο τους, αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα των Μέσων Ατομικής Προστασίας.

Χάρη στις επίσημες συνεργασίες με τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους κατασκευής ειδών ασφαλείας, η Safeblock είναι σε θέση να προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, με μοναδικά χαρακτηριστικά και αποκλειστικές καινοτομίες και έτσι να την προτιμούν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις από κάθε κλάδο της βιομηχανίας, της μεταποίησης και της κατασκευής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».