Ολοκληρωμένες λύσεις μεταφορών από την Αριάδνη Express – Αφοί Μανδηλαρά στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Αριάδνη Express – Αφοί Μανδηλαρά δραστηριοποιείται στον χώρο της μεταφοράς από το 1975. Το δίκτυο της εταιρείας εκτείνεται σε όλο τον νομό Κυκλάδων αναπτύσσοντας μια πορεία αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας στις μεταφορές. Όραμά της, μέσα από καινοτομίες και την εμπειρία της, να δημιουργήσει ένα νέο πρόσωπο στον κλάδο των μεταφορών.

Η Αριάδνη Express και το δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών της προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών, με ασφάλεια, ταχύτητα και χαμηλό κόστος χωρίς διαπραγματεύσεις στην ποιότητα. Εκτός από το νησί της Νάξου, αναλαμβάνει τη μεταφορά προϊόντων προς όλο το δίκτυο των Κυκλάδων, ακόμα και εθνικές μεταφορές με καθημερινά δρομολόγια από την Αθήνα, μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου που φροντίζει για την παράδοση των προϊόντων εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Η πολυετής εμπειρία της στην μεταφορά και αποθήκευση εμπορευμάτων, σε συνδυασμό με την αφοσίωσή της στον κλάδο των μεταφορών και της εφοδιαστικής αλυσίδας, την καθιστούν έναν από τους πιο ευέλικτους και έμπιστους συνεργάτες στην ελληνική αγορά.

Οι οίκοι και αντιπροσωπείες που αντιπροσωπεύει είναι, μεταξύ άλλων: Nestle Ελλάς Α.Ε., Μήλε Ελλάς Ε.Π.Ε., Diversey Ελλάς Α.Ε., Chipita Α.Β.Ε.Ε., Barilla Hellas Α.Β.Ε.Ε., ΙΟΝ – Αφοί Κωτσιόπουλοι, Mattel Α.Β.Ε.Ε., Coca cola 3E Ελλάδος, L’ oreal Hellas, Μεβγάλ Α.Ε., Colgate Palmolive Europe, Σαράντης Α.Β.Ε.Ε., Pepsico – ΗΒΗ Α.Β.Ε.Ε., Βιολάντα Α.Ε., Elbisco Α.Β.Ε.Ε., Πλαίσιο computers Α.Β.Ε.Ε., Ελγέκα Α.Ε., Διακίνηση Α.Ε., Procter&Gamble Ελλάς, Kuehne&Nagel Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 3428033  &  210 3475678 ή να στείλετε email στο support@ariadniexpress.gr. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Αριάδνη Express – Αφοί Μανδηλαρά βρίσκονται στην Λεωφόρο Κηφισού 8, Αθήνα Τ.Κ. 10447.

 

 Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».