Αντιψυκτικά & λιπαντικά προϊόντα της BASF παρουσιάζει η ALFA PRODUCTS-Β.Α. ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗΣ Α.Ε. στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo»

Η εταιρεία ALFA PRODUCTS-Β.Α. ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗΣ Α.Ε. αποτελεί επίσημο συνεργάτη της BASF. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της, διακινεί προϊόντα που βασίζονται στην καινοτομία, προσφέροντας λύσεις για βιώσιμες μετακινήσεις, οι οποίες προσφέρουν στα οχήματα μεγαλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου, λιγότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον καθώς και μεγαλύτερη προστασία και ασφάλεια.

Δύο εξαιρετικές προτάσεις είναι το AdBlue της BASF, ένα προϊόν που μειώνει το κόστος συντήρησης, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του συστήματος SCR, εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητά του και βελτιώνει την οικονομία καυσίμου. Η BASF είναι παγκόσμιος κάτοχος αδείας χρήσης του AdBlue και μέλος του VDA (Σύνδεσμος Αυτοκινητοβιομηχανίας της Γερμανίας). Έχει διαδραματίσει βασικό́ ρόλο στην διαδικασία τυποποίησης για το ISO 22241 (το πρότυπο AdBlue) και από́ την ίδρυσή́ της υπήρξε μέλος της επιτροπής ISO 22241.

Ακόμα, το Glysantin®, ένα premium αντιψυκτικό που παράγεται από την BASF από το 1929 και έχει τις περισσότερες εγκρίσεις ΟΕΜ (Original Equipment Manufacturer) από τους μεγάλους κατασκευαστές κινητήρων. Το Glysantin® παρέχει αξιόπιστη προστασία ενάντια στην διάβρωση, την υπερθέρμανση του συστήματος ψύξης και τον παγετό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 9η διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».