Υπηρεσίες Logistics, Μεταφορών & Τελωνειακών Καθεστώτων Αποθήκευσης στο portfolio της “SKG” Thessaloniki Cargo Services στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

H “SKG” Thessaloniki Cargo Services είναι εταιρεία Πρακτορεύσεων Διεθνών και Εθνικών Μεταφορών και 3PL Logistics, με έδρα την Θεσσαλονίκη, Τελωνειακές Αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στα Διαβατά (Καλοχώρι), γραφεία εντός του Εμπορευματικού σταθμού του Αεροδρομίου Μακεδονίας «SKG» και του Εμπορικού Λιμένος Θεσσαλονίκης και παρουσία σε όλα τα σημεία Εμπορικού και Τελωνειακού ενδιαφέροντος στην χώρα μας.

Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Διαμετακόμισης Εμπορευμάτων τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλο τον κόσμο. Ειδικεύεται σε υπηρεσίες Logistics και Τελωνειακών Καθεστώτων Αποθήκευσης, όπως επίσης και στις Εκτελωνιστικές Εργασίες, τα τελευταία 25 συναπτά έτη.

Σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Αποθήκευσης & Logistics Εισαγωγών και Εξαγωγών στις ιδιόκτητες αποθηκευτικές της εγκαταστάσεις στα Διαβατά (Καλοχώρι) ή μέσω συνεργαζόμενων αποθηκευτικών χώρων σε όλη την ελληνική επικράτεια (Dry Bonded Warehouse).

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της “SKG” Thessaloniki Cargo Services πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».