Υπηρεσίες αποθήκευσης, διανομής & μεταφοράς από την Greek Power Logistics στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Greek Power Logistics δραστηριοποιείται στον χώρο των Logistics περισσότερα από 20 χρόνια, διαθέτοντας ένα σταθερό και ισχυρό δίκτυο στρατηγικών συνεργατών.

Οι εγκαταστάσεις της, οι οποίες βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Aττικής, πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, ενώ οι υπηρεσίες της υποστηρίζονται από τεχνογνωσία και τεχνολογία αιχμής. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001 2015.

Προσφέρει υπηρεσίες Contract Logistics, Distribution, Transportation, Cross Docking, International Forwarding και Reverse logistics.

Στόχος της Greek Power Logistics είναι πάντα να παρέχει μια φιλική εξυπηρέτηση με εξατομικευμένες ποιοτικές υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές, που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας, οργανωμένα και με ταχύτητα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».