Τη λύση PanOpticum Logistics Platform θα παρουσιάσει η BK Telematics στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η BK Telematics από το 2005 κυριαρχεί στον σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και υλοποίηση εξειδικευμένων ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής, Γεωπληροφορικής και Τηλεματικής. Παρακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις με πρωτοποριακά προϊόντα, δίνει τη δυνατότητα στη σύγχρονη επιχείρηση να συλλέξει, να διαχειριστεί και να απεικονίσει με τον τρόπο που επιθυμεί απομακρυσμένες πληροφορίες.

 

 

Το PanOpticum Logistics Platform αποτελεί την ολοκληρωμένη λύση στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, επιτρέπει την αυτοματοποιημένη εισαγωγή παραγγελιών, τη βέλτιστη ανάθεση δρομολογίων και αντιστοίχιση βαρδιών, τη διασύνδεση με συστήματα τιμολόγησης και παραγωγή αναφορών. Το γραφείο κίνησης λαμβάνει άμεση πληροφόρηση και διαχειρίζεται όλα τα επιμέρους στοιχεία που συνθέτουν το πολύπλοκο έργο και τις υπηρεσίες των Logistics.


Για να μάθετε περισσότερα για την BK Telematics επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.b-k.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.