Γνήσια ανταλλακτικά για επαγγελματικά οχήματα από την CAMION ΤΣΟΛΑΚIΔΗΣ στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics l Cargo Truck & Van Expo»

Η  CAMION ΤΣΟΛΑΚIΔΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990. Όραμα των ιδρυτών της ήταν η δημιουργία μιας εταιρείας που θα παρέχει αξιόπιστα προϊόντα και τεχνική υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα με υπευθυνότητα, ομαδικότητα και σεβασμό στον πελάτη.

Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του χώρου. Ανταλλακτικά για το φορτηγό, το ρυμουλκούμενο, το λεωφορείο αλλά και για το επιβατικό όχημα. Ο κατάλογος των προϊόντων της εμπλουτίζεται συνεχώς με νέους κωδικούς και καινοτόμα προϊόντα.

 

 

Η CAMION ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Α.Ε. είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Gentili Technology Equipment, μιας εταιρείας που δίνει λύσεις σε όλους τους επαγγελματίες. Η Gentili Technology Equipment αποτελεί τον κορυφαίο ειδικό στον σχεδιασμό, στην κατασκευή και εγκατάσταση συστημάτων οροφής και τακτοποίησης επαγγελματικού εξοπλισμού σε εμπορικά οχήματα.


Για να μάθετε περισσότερα για την CAMION ΤΣΟΛΑΚIΔΗΣ Α.Ε. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.camion.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.