Τη νέα αυτόματη μηχανή σάρωσης & πλύσης B 250 R θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων η Kärcher στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η KÄRCHER Α.Ε.Ε. είναι θυγατρική εταιρεία του ομώνυμου γερμανικού Ομίλου, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής συστημάτων καθαρισμού στον κόσμο. Βασιζόμενη σε πρωτοποριακή τεχνογνωσία και συνεχή έρευνα, προσφέρει διαρκώς εξελισσόμενα καινοτόμα μηχανήματα, ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις καθαρισμού. Οι πελάτες της προέρχονται από όλες τις χώρες και από όλα τα επαγγέλματα (εμπόριο, γεωργία, βιομηχανία, κατασκευή, μεταφορά, υγεία, ιδιώτες). Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει όλο το πεδίο της τεχνολογίας καθαρισμού. Πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης, σκούπες, ατμοσυστήματα, τζαμοκαθαριστές, αντλίες κήπου, σάρωθρα, πλυστικές δαπέδου, συστήματα επεξεργασίας νερού, εξαρτήματα και χημικά.

Η νέα γενιά μηχανών στον καθαρισμό δαπέδου

Για τις ανάγκες καθαρισμού των δαπέδων σε μεγάλους χώρους αποθήκευσης, η Kärcher παρουσιάζει την B 250 R I Bp , η οποία είναι μια αυτόματη, μπαταριοκίνητη μηχανή, σάρωσης και πλύσης-στέγνωσης δαπέδων. Η συγκεκριμένη μηχανή συγκεντρώνει πάνω της την τεχνολογία σάρωσης (μπροστινό τμήμα μηχανής) και την τεχνολογία της πλύσης-στέγνωσης, προκειμένου να δώσει συνδυασμένες λύσεις καθαρισμού σε χώρους στους οποίους τόσο η σάρωση όσο και η πλύση των δαπέδων είναι απαραίτητη.

 

 

Στο μπροστινό μέρος της μηχανής υπάρχει εγκατεστημένο ανεξάρτητο σύστημα σάρωσης, με δύο πλευρικές βούρτσες, μια κεντρική βούρτσα, ένα αυτόματα καθαριζόμενο πολυεστερικό φίλτρο και ένα σύστημα δύο κάδων συνολικής χωρητικότητας 60 λίτρων. Στο πίσω μέρος της μηχανής βρίσκεται το σύστημα της πλύσης-στέγνωσης των δαπέδων αποτελούμενο από δύο κυλινδρικές βούρτσες, και δύο κάδους χωρητικότητας 250 λίτρων έκαστος. Με το σύστημα πλύσης-στέγνωσης μπορεί να υλοποιήσει εργασίες, συντήρησης, αρχικού καθαρισμού, και γυαλίσματος σκληρών επίπεδων επιφανειών,  με μικρή επιβάρυνση σε σκόνη.

Εφοδιασμένη με ένα σύστημα μπαταριών 36V/630Ah το οποίο της δίνει μια μεγάλη αυτονομία καθαρισμού με μία μόνο φόρτιση αποτελεί ένα απόλυτο εργαλείο για την επιχείρηση η οποία θα την χρησιμοποιήσει.  Με πλάτος εργασίας πλυσίματος 1.000mm ενώ της σάρωσης 1.160mm, έχει το ιδανικό μέγεθος για να επιτευχθεί η μέγιστη επιθυμητή παραγωγικότητα χωρίς το μέγεθος της να αποτελεί πρόβλημα για την κίνηση της μέσα στους διαδρόμους ενός εφοδιαστικού κέντρου.

Ανάλογα με την κατάσταση της προς καθαρισμό επιφάνειας, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ηλεκτρονικά την ασκούμενη πίεση της κεφαλής των βουρτσών επ’ αυτής, αλλά και την ποσότητα της ψεκαζόμενης ποσότητας του καθαριστικού διαλύματος. Η κίνηση του μηχανήματος γίνεται και προς τις δύο κατευθύνσεις, (μπροστά-πίσω) από τρεις τροχούς, στους οποίους χρησιμοποιούμε συμπαγή ελαστικά. Η χρήση συμπαγών ελαστικών συντελεί στην διατήρηση σταθερής εξασκούμενης πίεσης επί της επιφάνειας από την κεφαλή των βουρτσών, κάτι το οποίο θέτεται σε κίνδυνο όταν τα ελαστικά είναι πνευματικά, αφού διαφορές στις πιέσεις των ελαστικών θα είχαν σαν συνέπεια την διαφορετική κατανομή της πίεσης των βουρτσών επί της επιφάνειας.


Για να μάθετε περισσότερα για την Kärcher επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.karcher.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.