Μάθετε τα πάντα για τον εξοπλισμό μιας αποθήκης από την FORKLIFTS στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

 

Η εταιρεία FORKLIFTS Α.Ε. δημιουργήθηκε από έμπειρα στελέχη. Το αντικείμενό της είναι η αρχική μελέτη, οργάνωση, βελτίωση υφιστάμενης εγκατάστασης και εξοπλισμό αποθηκευτικών και βιομηχανικών χώρων. Αυτό μπορεί να γίνει είτε εξαρχής της κατασκευής ή σε περιπτώσεις υφιστάμενης λειτουργίας του χώρου. Οι συνεργαζόμενοι οίκοι του εξωτερικού είναι από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες στον χώρο τους. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και όλα τα προϊόντα που προσφέρει, διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας.

Στον τομέα των ανυψωτικών περονοφόρων μηχανημάτων, διαθέτει όλους τους τύπους και συνεργάζεται με πραγματικούς κατασκευαστές γι’ αυτό κι έχει σωστότερες και οικονομικότερες λύσεις. Επίσης, μπορεί να προτείνει τις καλύτερες λύσεις, προσφέροντας μηχανήματα προσαρμοσμένα στις εκάστοτε ανάγκες των πελατών της.

Σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία στον χώρο της, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει όλο το βοηθητικό εξοπλισμό φορτοεκφόρτωσης μιας αποθήκης όπως ράμπες, πόρτες όλων των τύπων, φυσούνες και ειδικές κατασκευές αλλά και τη καινοτόμο λύση των κινητών αποθηκευτικών χώρων με επικάλυψη PVC.

Παράλληλα, με τη σωστή επιλογή τύπου ανυψωτικού μηχανήματος μπορεί να συνδυάσει όλους τους τύπους συστημάτων αποθήκευσης τόσο σε καινούργιες εγκαταστάσεις όσο και σε βελτιώσεις υφισταμένων.

Διαθέτει επίσης, όλους τους τύπους μηχανημάτων πλύσης & καθαρισμού δαπέδων και διατηρεί συνεργείο επισκευής – συντήρησης μηχανημάτων.


Για να μάθετε περισσότερα για την FORKLIFTS Α.Ε. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.forklifts.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.