Η SoftOne Technologies συμμετέχει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η SoftOne Technologies, μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia, δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων ERP, CRM, Cloud υπηρεσιών καθώς και λύσεων Enterprise Mobility, έχοντας λάβει πλήθος διακρίσεων για την καινοτομία και την ηγετική της θέση στην αγορά.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και σε διεθνείς αγορές διαθέτοντας θυγατρικές εταιρείες σε Κύπρο, Ρουμανία και Βουλγαρία, αριθμώντας ένα πελατολόγιο που υπερβαίνει τις 18.000 επιχειρήσεις καθώς κι ένα διευρυμένο δίκτυο 300 και πλέον συνεργατών. Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, η SoftOne κατέχει την ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά Cloud ERP, με περισσότερες από 3.500 επιτυχημένες εγκαταστάσεις.

Το κορυφαίο λογισμικό Soft1 ERP υποστηρίζει κάθε μοντέλο λειτουργίας (Cloud & On-Premise), εξυπηρετώντας ιδανικά τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, όσο και τις σύνθετες απαιτήσεις μεγαλύτερων εταιρειών. Παράλληλα, η SoftOne αναπτύσσει τις πρωτοποριακές λύσεις ECOS EDI και ECOS E-Invoicing, που αυτοματοποιούν τις διαδικασίες ανταλλαγής ηλεκτρονικών δεδομένων και παραστατικών αντίστοιχα, με απόλυτη ασφάλεια.

Όλες οι λύσεις της SoftOne συνεργάζονται απρόσκοπτα με την κορυφαία σουίτα διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας Logistics Vision Suite της Mantis, δημιουργώντας έτσι μία ολοκληρωμένη πρόταση μηχανογράφησης που καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων εμπορικής και οικονομικής διαχείρισης, WMS και logistics.

Προτεραιότητα της SoftOne είναι να εξελίσσει διαρκώς τις λύσεις της, έτσι ώστε να ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους και να συνδράμουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη των σύγχρονων επιχειρήσεων.


Για να μάθετε περισσότερα για την SoftOne Technologies επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.