Για ακόμα μια φορά η εταιρεία Μεταφορικές Επιχειρήσεις Καβαλαράκης εμπιστεύεται την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία Καβαλαράκης ξεκίνησε τη διαδρομή της στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές πριν από 40 χρόνια με κύριο άξονα τη γραμμή  Αθήνα – Ηράκλειο.

Σήμερα η εταιρεία έχει αναπτυχθεί και στις γραμμές Αθήνα – Ρόδος, Αθήνα – Κάλυμνος, αλλά και στη μεταφορά ολοκληρωμένων ψυχόμενων φορτίων σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον έχει εισέλθει δυναμικά και στις διεθνείς οδικές μεταφορές από και προς όλες τις χώρες της Ευρώπης.

 

 

Προσπαθώντας να εξυπηρετήσει με αξιοπιστία και συνέπεια το ευρύ πελατολόγιό της, επενδύει συνεχώς στην αύξηση και ανανέωση του στόλου της,  καθώς και στην εκπαίδευση του προσωπικού της σε νέες τεχνολογίες και πληροφοριακά συστήματα.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΒΑΛΑΡΑΚΗΣ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kavalarakis.gr

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.