Λύσεις intralogistics από την Jungheinrich στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

H Jungheinrich είναι ο κορυφαίος πάροχος λύσεων intralogistics σε παγκόσμιο επίπεδο, προωθώντας την ανάπτυξη καινοτόμων και βιώσιμων προϊόντων και λύσεων για την εφοδιαστική αλυσίδα, εδώ και 70 χρόνια. Η πολυεθνική υπερδύναμη με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας, έχοντας μια cross-industry προσέγγιση των Intralogistics, δεσμεύεται να εξελίσσει και να αναπτύσσει νέες εξατομικευμένες λύσεις για τους πελάτες της, αναβαθμίζοντας κάθε αποθηκευτικό χώρο.

Τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, αυτοματοποιημένες διαδικασίες, ψηφιακές εφαρμογές και ενσωματωμένες λύσεις συστημάτων, όλα συνδυάζονται για να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επιχείρησής σας και τη βιωσιμότητα για το μέλλον. Διαθέτοντας, επίσης, τεχνογνωσία σε θέματα ενέργειας, η Jungheinrich είναι η μοναδική στον κλάδο με πάνω από ένα εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα σε λειτουργία και με ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικές λύσεις τεχνολογίας ιόντων λιθίου.

Πώς θα μοιάζει η αποθήκη του μέλλοντος; Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους; Πώς μπορούμε να μειώσουμε τις εκπομπές ρύπων στο ελάχιστο;

Εάν αναζητάτε απαντήσεις, τότε οι άνθρωποι της Jungheinrich σάς περιμένουν στο περίπτερό τους στην 9η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics». Ξεκινήστε μαζί τους το ταξίδι σας, προς μια πιο βιώσιμη αποθήκη!

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».