Ενημερωθείτε για τον σχεδιασμό Βιομηχανικών Κτηρίων & Αποθηκών Logistics από την IBLS στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & logistics»

Η εταιρεία IBLS (Industrial Buildings & Logistics Solutions) -σύμβουλοι μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων & logistics- διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό και τη διοίκηση κατασκευής Βιομηχανικών Κτηρίων, Κέντρων Αποθήκευσης και Διανομής, καθώς και εμπειρία στον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την κατασκευή ειδικών εγκαταστάσεων (Συστήματα Αυτοματισμού Logistics, Βιομηχανικά Συστήματα Ψύξης & HVAC, Συστήματα Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, Slab on Grade & Super Flat Floors & ESFR Systems).

Η εμπειρία της έχει μετατραπεί σε μια αξιόπιστη μεθοδολογία για τα Επενδυτικά Έργα των πελατών της στην 20ετή και πλέον πορεία της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόσφατα, η IBLS έχει ολοκληρώσει έργα στην Νότια Ευρώπη, το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία, σχετικά με:

  • Αποθήκες logistics & Logistics Villages
  • Βιομηχανικά κτήρια

Οι άνθρωποι της IBLS εργάζονται με συνέπεια για τη δημιουργία κτηρίων υψηλής απόδοσης και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες τους μέσω της υιοθέτησης αρχών βιοκλιματικού σχεδιασμού και συνεχούς παρακολούθησης της ενεργειακής απόδοσης υφιστάμενων και νέων κτηριακών έργων.

Η IBLS παρέχει υπηρεσίες συμβούλου μηχανικού για τους πελάτες της που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν όλα τα οφέλη ενός πράσινου κτηρίου  καθώς ακολουθεί συστήματα πράσινης διαπίστευσης, όπως  LEED & GSAS, μέσω της έμπειρης και πιστοποιημένης ομάδας της IBLS.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».