Καινοτομία και διαχείριση των disruptions στις προτεραιότητες των εταιρειών στην Transport Logistic 2023

Σε ένα από τα κομβικότερα γεγονότα διεθνώς στον τομέα των logistics, η έκθεση Transport Logistic συνεχίζεται για τρίτη ημέρα στο Μόναχο, με κορυφαίες επιχειρήσεις, όπως οι K+N, DHL και Rhenus, να ανακοινώνουν χθες νέες συμφωνίες ή πλατφόρμες – εργαλεία για την πλήρη ψηφιοποίηση των διαδικασιών παραγγελιοληψίας.

Ικανοποιημένες οι ελληνικές επιχειρήσεις

Από την πλευρά τους, οι ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση είτε στο πλαίσιο του  Hellenic Pavillion, είτε αυτόνομα, είτε μέσω των μητρικών τους εταιρειών, εμφανίζονται ικανοποιημένες από τη συμμετοχή και τις επαφές που έχουν γίνει, σε μια δυναμική έκθεση που είχε να διεξαχθεί 4 χρόνια.

Την Τετάρτη, αντιπροσωπεία του ILME επισκέφθηκε την έκθεση, ενώ η καθιερωμένη πολυάριθμη αποστολή της Cargo Community του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών υποδέχθηκε τους δημοσιογράφους, παρουσιάζοντας όλες τις πρόσφατες εξελίξεις της Κοινότητας και διαφημίζοντας το air cluster διεθνώς.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, το ελληνικό περίπτερο διοργανώνει ένα networking event, που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον επισκεπτών και συνεργατών.

Το SC&L μεταφέρει το μήνυμα της ελληνικής  έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck &  Van Expo”

Θετικά ανταποκρίνονται επιχειρήσεις και ξένος Τύπος στο μήνυμα που μεταφέρει η αποστολή στελεχών της O.MIND CREATIVES αναφορικά με την επικείμενη  διοργάνωση της ελληνικής έκθεσης στις 30 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου 2023 στην Αθήνα, διευρύνοντας τους ορίζοντές της με διεθνείς συμμετοχές και πρόσκληση επισκεπτών.