Η CAN INTERNATIONAL SHIPPING & LOGISTICS συμμετέχει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία CAN INTERNATIONAL SHIPPING AND LOGISTICS LTD είναι ο εθνικός και παγκόσμιος συνεργάτης σας στις υπηρεσίες shipping και logistics, προσφέροντας μια πληθώρα επαγγελματικών υπηρεσιών: θαλάσσιες, οδικές, αεροπορικές μεταφορές, υπηρεσίες Logistics, αποθηκεύσεις και διανομές, εσωτερικές μεταφορές, τελωνειακές διατυπώσεις, ασφάλεια φορτίων,  συσκευασία και μεταφορές οικοσκευών, ειδικές μεταφορές, ναυλώσεις.

Με μακροχρόνιες στρατηγικές συνεργασίες με παγκόσμιους μεταφορείς και με εκτενείς και εξειδικευμένες γνώσεις οι οποίες αποκτήθηκαν μέσα από την πολυετή παρουσία της στον χώρο του shipping, βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων. Επενδύει σταθερά στην επαγγελματική κατάρτιση και αναβάθμιση των συνεργατών της καθώς στόχος της είναι να αγγίζει το τέλειο στις παρεχόμενες υπηρεσίες της. Μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει και να παρέχει υπηρεσίες shipping και logistics σε όλα τα μέρη του κόσμου.


Για να μάθετε περισσότερα για την CAN INTERNATIONAL SHIPPING & LOGISTICS  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.canways.com.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.