Η εταιρεία παραγωγός προκατασκευασμένου οπλισμένου σκυροδέματος ΑΡΜΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Αρμός Προκατασκευές, είναι σήμερα ο κορυφαίος παραγωγός προκατασκευασμένων στοιχείων οπλισμένου σκυροδέματος στην Ελλάδα. Διαθέτει τρεις παραγωγικές μονάδες σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, απασχολώντας περίπου 200 εργαζόμενους.

Έχει σημαντικότατη παρουσία σε όλα τα μεγάλα έργα υψηλών προδιαγραφών που εκτελέστηκαν τα τελευταία χρόνια όπως Νέο Μουσείο Ακρόπολης, Αεροδρόμιο Σπάτων και Αττική Οδός, Αυτοκινητόδρομοι, τα έργα του Μετρό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε πολλά κτιριακά έργα όπως σχολικές μονάδες, δημόσια κτίρια, βιομηχανικά κτίρια, κτίρια Logistics κ.ά.

 

 

Η Αρμός, σχεδιάζοντας τη δυναμική παρουσία της στη νέα γενιά έργων βιομηχανικής δόμησης, εστιάζει στα μεγάλα πλεονεκτήματα δόμησης με προκατασκευασμένο οπλισμένο σκυρόδεμα όπως την ασφάλεια, τον χρόνο ζωής και την πυρασφάλεια των κτιρίων, αλλά παράλληλα προχωρά και στην αναβάθμιση και δημιουργία προστιθέμενης αξίας, αξιοποιώντας αρχιτεκτονικά στοιχεία δόμησης στις όψεις των κτιρίων.

 

 


Για να μάθετε περισσότερα για την ΑΡΜΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.armos-prokat.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.