Τα συστήματα αποθήκευσης & Logistics θα «πρωταγωνιστήσουν» στο περίπτερο της PEBRO – ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ στην «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η PEBRO – ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1972 στη μελέτη και κατασκευή συστημάτων αποθήκευσης και logistics. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής και η μονάδα παραγωγής είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Η PEBRO έχει την πιο αποδοτική και αποτελεσματική λύση από τα απλά ράφια μέχρι τις πιο σύνθετες και σύγχρονες αποθήκες για παλέτες ή με πατάρια αποθήκευσης μέχρι αυτοματοποιημένα συστήματα ροής παλετών.

 

 

Όντας ο επίσημος αντιπρόσωπος της DEXION και SCHAEFER σε συνδυασμό με την πολύ έμπειρη ομάδα μηχανικών της η PEBRO σχεδιάζει και κατασκευάζει ποιοτικές και λειτουργικές λύσεις αποθήκευσης «με το κλειδί στο χέρι».

Επίσης η PEBRO παράγει μεταλλικά display stands για τις πιο γνωστές διεθνείς εταιρείες αξιοποιώντας τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό της αλλά και τις γνώσεις του προσωπικού της.


Για να μάθετε περισσότερα για την PEBRO – ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pebro.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.