Εκδήλωση με θέμα «Future Technologies in Logistics» διοργανώνουν Mobile Technology και Honeywell στις 15/5 στην Αθήνα

Η Mobile Technology και η Honeywell διοργανώνουν την εκδήλωση με θέμα «Future Technologies in Logistics» την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, από τις 17:00 έως τις 20:00, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens (Λεωφόρος Συγγρού 115, Αθήνα), με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της Honeywell, John Carenbauer, Patrick Shuey και Bertrand Collongy, θα απαντήσουν σε επίκαιρα ερωτήματα για την ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής στην εφοδιαστική αλυσίδα, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά όλα τα νέα προϊόντα τεχνολογίας που θα κυκλοφορήσει ο οίκος στο προσεχές μέλλον και θα εξηγήσουν πώς έχουν ωφεληθεί οι επιχειρήσεις διεθνώς από την εφαρμογή λύσεων της Honeywell Vocollect Voice. Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα οι συμμετέχοντες να δοκιμάσουν demo applications, όπως τα “Guided Work Solution” και “Voice Android”.

 

 

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η Μαριλένα Αργυρού, Managing Director στο Operations Center. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στις αίθουσες ZEUS I-II και στη συνέχεια το networking στο The Grand By Interni (rooftop bar του ξενοδοχείου).

Η Mobile Technology (www.mobiletechnology.gr) είναι Platinum Performance Partner της Honeywell.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το τελικό πρόγραμμα.