Ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκτελωνισμών για όλα τα τελωνειακά καθεστώτα παρουσιάζει η BMR Customs Brokers στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Στην BMR Customs Brokers θα βρείτε τους πιο έμπιστους τελωνειακούς σας αντιπροσώπους για κάθε συναλλαγή της επιχείρησής σας με τα ελληνικά τελωνεία.

Ιδρύθηκε το 1981, με στόχο την παροχή ποιοτικών, εξατομικευμένων και λειτουργικών λύσεων για εταιρείες στον χώρο των εκτελωνισμών. Προσφέρει πλήρη υποστήριξη σε όλα τα τελωνειακά καθεστώτα, από συμβουλευτικές υπηρεσίες έως τη διεκπεραίωση του εκτελωνισμού των εμπορευμάτων σας, ενώ μέσω του δικτύου συνεργατών της, αναλαμβάνει τη μεταφορά τους στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Είτε πρόκειται για θαλάσσια, αεροπορικά, οδικά φορτία ή εμπορεύματα που διακινούνται μέσω αγωγών και σταθερών υποδομών (πχ. φυσικό αέριο, ηλεκτρική ενέργεια), η εμπειρία και η τεχνογνωσία της BMR Customs Brokers είναι η εγγύηση πως τα εμπορεύματά σας θα εκτελωνιστούν χωρίς προβλήματα και θα φτάσουν στον προορισμό τους, γρήγορα και με ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».