Η Cyprus Global Logistics «έρχεται» στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» με τις υπηρεσίες της στους τομείς των διεθνών μεταφορών & 3PL

Η Cyprus Global Logistics παρέχει στοχευμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες διεθνών μεταφορών και εφοδιαστικής αλυσίδας με λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της.

Βασισμένη πάνω σε μια ικανή, δυναμική και ευέλικτη ομάδα ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε ανάγκη, αξιοποιώντας στο μέγιστο εμπειρία και γνώσεις, διασφαλίζοντας παράλληλα τις πλέον εκσυγχρονισμένες και προσιτές λύσεις σε οδικές, θαλάσσιες, αεροπορικές μεταφορές καθώς και σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών Logistics.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία της, με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό της και υποστηριζόμενη από ένα εδραιωμένο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών, πρωτοπορεί και διακρίνεται στον χώρο, στοχεύοντας διαχρονικά στην ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

Η Cyprus Global Logistics συνεχίζει δυναμικά τη στρατηγική της ανάπτυξη και ανακοινώνει τη λειτουργία των σύγχρονων εγκαταστάσεών της στην Λεμεσό. Με ένα πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο κέντρο αποθήκευσης, χωρητικότητας 2.500 παλετών, σε ιδανική τοποθεσία, μεταξύ της κύριας οδικής αρτηρίας και του λιμανιού, προσφέρει υπηρεσίες 3PL, cross-docking, αποθήκευσης και άμεσης καθημερινής διανομής σε ολόκληρη την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».