Παροχές και υπηρεσίες εύρεσης ανθρώπινου δυναμικού από την ERGOLIPTIKI PRIVATE COMPANY στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η ERGOLIPTIKI PRIVATE COMPANY ιδρύθηκε με σκοπό να εξυπηρετεί με συνέπεια και υπευθυνότητα τις εταιρείες για τις οποίες αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη. H λειτουργία της έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο φάσμα προσφερόμενων υπηρεσιών, όπως φορτοεκφορτώσεις, ανασυσκευασίες, picking, στοίβαξη εμπορευματοκιβωτίων και καθαρισμούς βιομηχανικών χώρων. Για την επιτυχή διεκπεραίωση όλων αυτών των εργασιών διαθέτει άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, με στόχο τη σωστή εξυπηρέτηση και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.

Επίσης, η εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της σε 24ωρη βάση, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, στις εγκαταστάσεις των πελατών της.

Η ERGOLIPTIKI PRIVATE COMPANY είναι μια ελληνική εταιρεία που παρέχει προς τους πελάτες της εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες παροχές και υπηρεσίες εύρεσης προσωπικού. Αυτός είναι και ο κύρος λόγος που μικρές επιχειρήσεις μέχρι και μεγάλοι όμιλοι της ελληνικής αγοράς τήν επιλέγουν ως συνεργάτη τους, παρέχοντάς τους βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες λύσεις.

Κύριος στόχος και μέλημα της ERGOLIPTIKI PRIVATE COMPANYείναι η παροχή ενός ευρέος φάσματος υπηρεσιών και ανθρώπινου δυναμικού καθώς και εξειδικευμένων υπηρεσιών, γρήγορα και αξιόπιστα, πάντα με βάση τις ανάγκες σας.

Όραμα της ERGOLIPTIKI PRIVATE COMPANY είναι να αποτελέσει στρατηγικό σύμμαχο στις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου των logistics.

Η εταιρεία διαθέτει φυσική παρουσία με 3 γραφεία στον νομό Αττικής & Βοιωτίας: α) Γλυφάδα (λογιστήριο), β) Ασπρόπυργος (Τηλ.: 2105572722) Παπαφλεσσα 1 και γ)Οινόφυτα (Τηλ.: 22620-56266) Πλ. Αναγεννήσεως 23. Σύντομα κοντά σας με νέα γραφεία σε Νομό Θεσσαλονίκης και Λάρισας.

Ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τις υπηρεσίες της ERGOLIPTIKI PRIVATE COMPANY εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».