Υπηρεσίες κρατήσεων θέσεων φορτηγών σε πλοία από την Hellenic Ferry Services στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»  

Ως αποκλειστικοί ναυτιλιακοί πράκτορες με κύριο αντικείμενο τις κρατήσεις φορτηγών σε πλοία, η αποστολή της Hellenic Ferry Services είναι να σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία ή καθυστέρηση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας και να σας παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση, ποιότητα και ανταγωνιστικότητα τιμών.

Έχοντας την ανταγωνιστική υπεροχή που  προσφέρει η πολυετής εμπειρία της στον χώρο της ναυτιλίας και οι αποκλειστικές συνεργασίες της με τις ναυτιλιακές γραμμές, η Hellenic Ferry Services έχει την ικανότητα να καλύψει τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει συνεργασίες με τις πιο ανταγωνιστικές και αξιόπιστες ναυτιλιακές εταιρείες καθώς και κάθε είδος βοήθειας, που μπορεί να χρειαστεί κατά το δύσκολο έργο που ονομάζεται «μεταφορά».

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».