Απομακρυσμένη λήψη δεδομένων ταχογράφου από την Frotcom στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η απομακρυσμένη λήψη δεδομένων του ταχογράφου της Frotcom σάς επιτρέπει να ανακτήσετε τα αρχεία του ταχογράφου από το γραφείο σας, χωρίς να χρειάζεται να στείλετε κάποιον σε κάθε όχημα για να τα συλλέξει μεμονωμένα ή να έχετε τα οχήματα στον χώρο σας.

Τα οχήματα  από οπουδήποτε  και να βρίσκονται  στέλνουν  τα δεδομένα στην εφαρμογή σας  από  τις κάρτες   οδηγού ταχογράφου και από τη μαζική μνήμη  του ταχογράφου που  στην συνέχεια  να διατηρούνται  για τουλάχιστον ένα έτος  στην εφαρμογή σας για επιπλέον επεξεργασία και ανάλυση.

Έτσι, με την απομακρυσμένη λήψη ταχογράφου μπορείτε  πλέον να κάνετε λήψη αρχείων ταχογράφου  εξ αποστάσεως,  χωρίς να φύγετε από το γραφείο σας και  με το πλεονέκτημα να διατηρείτε τα αρχεία ασφαλή και ενήμερα. Χρησιμοποιώντας  την  ίδια τεχνολογία, η αυτόματη  αναγνώριση του οδηγού είναι, επίσης, δυνατή με την ανάγνωση  του αριθμού  κάρτας οδηγού που έχει εισαχθεί στον ταχογράφο.

Οι άνθρωποι της Frotcom θα χαρούν να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες  με ζωντανή παρουσίαση της λειτουργικότητας αυτής  στο περίπτερο της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».