Αξιόπιστο Ανθρώπινο Δυναμικό για όλες τις εργασίες διαχείρισης αποθήκης από την Human Dynamics στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Από το 2011 που ιδρύθηκε η Human Dynamics, σκοπό έχει να συνεισφέρει τα μέγιστα στον κλάδο των Logistics από τη σκοπιά του εργατικού δυναμικού.

Με την ειδικότητα του picker σε πρώτη ζήτηση αλλά και με προσωπικό υψηλών προδιαγραφών, όπως προϊστάμενους αποθήκης, η Human Dynamics κατάφερε να βρεθεί στις πρώτες επιλογές των logistics. Χειριστές κλαρκ, παραλήπτες, φορτοεκφορτωτές container αλλά και back office προσωπικό είναι ορισμένες από τις ειδικότητες που παρέχει στους συνεργάτες της, με συνέπεια και προσοχή στις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου αλλά και έργου που αναλαμβάνει.

Το νέο της γραφείο στην Θεσσαλονίκη εκτιμήθηκε δεόντως από τα logistics της περιοχής λόγω του ήθους και της συνέπειας των εργαζομένων της.

Η ομάδα της Human Dynamics θα βρίσκεται στο περίπτερο Ε24 Hall 2  στην 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και θα χαρεί να σας δει.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».