Όμιλος Καύσιμα Κολοκυθάς: Γνωρίστε έναν έμπιστο συνεργάτη για τα μακρινά ταξίδια σας στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo»

Ο όμιλος Καύσιμα Κολοκυθάς δραστηριοποιείται στον χώρο των καυσίμων από το 1964 και συνεχίζει μέχρι σήμερα να εξελίσσεται και να μεγαλώνει.  Ο όμιλος απαρτίζεται από 7 φυσικά καταστήματα, εκ των οποίων τα δύο ανοίγουν σύντομα, και 6 σταθμούς στην Αυστρία.

Επίσης, είναι επίσημος εκπρόσωπος της DKV Euro Service σε όλη την Ελλάδα. Για πάνω από 90 έτη, η DKV προσφέρει μια πολύ εύχρηστη κάρτα καυσίμων και υπηρεσιών για τις οδικές μεταφορές εμπορευμάτων και επιβατών. Με πάνω 63.000 fuel service stations, με 20.000 alternative fuel service stations, 468.000 EV charge points, 30.000 vehicle service stations, σε περισσότερες από 50 χώρες, είναι το εισιτήριό σας στο μεγαλύτερο –ανεξαρτήτως ετικέτας- Ευρωπαϊκό δίκτυο.

Ο όμιλος Καύσιμα Κολοκυθάς θα δώσει το «παρών» του στην 4η «Cargo Truck & Van Expo», με κύρια εκθέματα τα δύο υπερσύγχρονα καταστήματά του σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη και με σύμμαχό του την DKV, οι εκπρόσωποι του ομίλου θα είναι εκεί για να σας κάνουν τα ταξίδια σας πιο εύκολα, ευχάριστα και ελεγχόμενα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 9η διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».