Υπηρεσίες Logistics & Διαμεταφοράς θα βρείτε στο περίπτερο της VIANOX στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η VIANOX προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα των Logistics και Διαμεταφορών, με έμφαση στην ταχύτητα, την ακρίβεια, την ενημέρωση και αξιοπιστία.

Με ένα εδραιωμένο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τα έμπειρα στελέχη της δίνουν λύσεις στις ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας των πελατών της VIANOX σε οδικές, θαλάσσιες, αεροπορικές μεταφορές καθώς και σε υπηρεσίες Logistics.

Προσηλωμένοι στην ικανοποίηση του πελάτη τους, μια οικογενειακή παράδοση μισού και πλέον αιώνα, σε συνδυασμό με σύγχρονη τεχνολογία και το επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών – ανταποκριτών μας, προσφέρουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και μετατρέπουν κάθε θέμα της εφοδιαστικής σας αλυσίδας σε λύση με προστιθέμενη αξία.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».