Χάρλας Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε.: Λύσεις μεταφοράς & ολοκληρωμένη υπηρεσία οργάνωσης εκθέσεων

Στην 6η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» συμμετέχει η εταιρεία Χάρλας Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε., η οποία παρέχει περισσότερο από σαράντα επτά χρόνια αξιόπιστες, ευέλικτες και αποτελεσματικές λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες των πελατών της. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει κι ένα ειδικό τμήμα που αναλαμβάνει τη διαχείριση εκθέσεων, προσφέροντας:

  • Υπηρεσίες Logistics για τους διοργανωτές και εκθέτες των εκδηλώσεων εξασφαλίζοντας ότι τα εκθέματα παραδίδονται στο περίπτερο έγκαιρα και σε τέλεια κατάσταση.
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες και προγραμματισμό, διαχείριση εκθεμάτων, διαχείριση προωθητικού υλικού, αποθήκευση πριν από την έκθεση, παράδοση στο χώρο της έκθεσης, χειρισμός εκθεμάτων επί τόπου, αποθήκευση κενών κιβωτίων κατά την περίοδο εμφάνισης και επανασυσκευασία και παράδοση στον επόμενο προορισμό αεροπορικώς, ακτοπλοϊκώς ή οδικώς.
  • Ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, από το σχεδιασμό έως την επιτόπια εκτέλεση.

Η Χάρλας διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες παγκοσμίως, οι οποίοι εξασφαλίζουν και συνδυάζουν όλα τα χαρακτηριστικά υπηρεσιών που είναι απαραίτητα για την επιτυχία μιας διεθνούς έκθεσης.

Με την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να διασφαλίσει την τέλεια εκτέλεση όλων των εμπορικών εκθέσεων.

Η Χάρλας επιδεικνύει εντυπωσιακά την εμπειρία της σε εμπορικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας τους πελάτες της να παρουσιάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας Χάρλας Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε. (www.harlas.gr) για να μάθετε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες λύσεις μεταφοράς που παρέχει στους πελάτες – συνεργάτες της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.