Η Sakorafas Hellenic Transports συμμετέχει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» στο πλαίσιο της εξωστρεφούς στρατηγικής της

Η εταιρεία εθνικών μεταφορών Sakorafas Hellenic Transports S.A., στο πλαίσιο της εξωστρεφούς επιχειρηματικής στρατηγικής της, συμμετέχει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» που θα πραγματοποιηθεί στις 4-5-6 Νοεμβρίου 2017 στο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.

Με αξιόπιστο  δίκτυο συνεργατών και μεγάλο ιδιόκτητο σύγχρονο  στόλο οχημάτων και σε συνεργασία με τους ανταποκριτές της σε 38 νομούς σε όλη την Ελλάδα , η Sakorafas Hellenic Transports πραγματοποιεί περισυλλογές και παραδόσεις groupage και πλήρων φορτίων διαθέτοντας συνολικά 4 Hubs, 35 ανταποκριτές  και σταθερά προγραμματισμένες αναχωρήσεις και αφίξεις από Αθήνα και  προς την Ελλάδα ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών της  με αξιοπιστία και ταχύτητα.

Οδικές μεταφορές τμηματικών (groupage) και πλήρων (complete) φορτίων

  • Καθημερινές αναχωρήσεις από: Αθήνα για 38 νομούς ανά την Ελλάδα.
  • Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από: Αθήνα για Κύπρο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Sakorafas Hellenic Transports (www.sakorafas.gr) για να μάθετε τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.