Φώτης Δαούσης. Ένας Logistician στην Dream Team της o.mind Creatives

Διανύοντας τον 11ο χρόνο λειτουργίας της και με διπλάσια χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ειδικών εκδόσεων και κλαδικών εκθέσεων στην υπηρεσία της Εφοδιαστικής Αλυσίδας & της επιστήμης των Logistics στην Ελλάδα, η o.mind Creatives και το περιοδικό της Supply Chain & Logistics magazine, ενισχύουν τη θέση τους με… στρατηγικές συνεργασίες.

Την θέση της Διεύθυνσης Διεθνούς Ανάπτυξης της o.mind Creatives και της αναγνωρισμένης έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» 2017, αναλαμβάνει ένας logistician με περγαμηνές, ο κ. Φώτης Δαούσης, συμπληρώνοντας με επιτυχία την dream team της o.mind Creatives.

Η εταιρεία, διοργανώτρια της 2ετούς έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» (που το 2017 θα γίνει στις 4-5-6 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό – συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo), απλώνει το αποτύπωμά της και εκτός Ελλάδας. Με δεδομένη την δυναμική της Ελλάδας, η Διεύθυνση Διεθνούς Ανάπτυξης της o.mind Creatives, στόχο έχει να διεθνοποιήσει την ίδια την Έκθεση ως Project, να μεγεθύνει τη δυναμική της, να προσελκύσει ξένους επενδυτές – εκθέτες, να συμβάλλει στην προβολή του ελληνικού Logistics Hub.

Για τον σκοπό αυτό, η Διεύθυνση Διεθνούς Ανάπτυξης της o.mind Creatives, σε συνεργασία με το περιοδικό Supply Chain & Logistics, θα μεταφέρουν το μήνυμα ανάπτυξης της ελληνικής αγοράς Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics στο εξωτερικό, συμμετέχοντας σε Β2Β συναντήσεις, σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια, ενώ μέσω της o.mind Creatives θα έχουν καίριο ρόλο στο Εθνικό Περίπτερο της Ελλάδας, στη διεθνή έκθεση για τον κλάδο, Transport & Logistics – Messe, στο Μόναχο, τον Μάιο του 2017.

Η o.mind Creatives και το Supply Chain & Logistics magazine, αναπτύσσονται σημαντικά και πιστοί στο ρόλο τους στην προώθηση του κλάδου των logistics και στην ανάδειξη των δυνατοτήτων της ελληνικής οικονομίας σε διεθνές επίπεδο, επενδύουν στην περαιτέρω Διεθνή Ανάπτυξή τους, με εμπιστοσύνη στα νέα στελέχη τους με πολυετή πείρα στην αγορά!