Υπηρεσίες λίπανσης επαγγελματικών οχημάτων και λιπαντικά από την ΕΚΟ στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics l Cargo Truck & Van Expo»

Για περισσότερο από 25 έτη τα λιπαντικά ΕΚΟ και οι υπηρεσίες της στον τομέα της λίπανσης επαγγελματικών οχημάτων είναι συνδεδεμένα με την αξιοπιστία, την τεχνολογική υπεροχή και την προστασία του περιβάλλοντος.

Στην ΕΚΟ Α.Β.Ε.Ε. ο επαγγελματίας χρήστης και o υπεύθυνος συντήρησης φορτηγών και λεωφορείων  θα βρει τον ιδανικό συνεργάτη για να αυξήσει την απόδοση του εξοπλισμού του, να μειώσει το λειτουργικό του κόστος και να επιτύχει βιώσιμη ανάπτυξη για την επιχείρησή του.

 

 

Η ΕΚΟ, πρωτοπόρος στην παραγωγή λιπαντικών στην Ελλάδα διαθέτει ένα πρότυπο εργοστάσιο παραγωγής υψηλής ποιότητας λιπαντικών, με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και πιστοποιημένες διαδικασίες κατά ISO, εγγυάται και εξασφαλίζει την άρτια τεχνική υποστήριξη των συνεργατών της.

Με τα λιπαντικά λίπανσης κινητήρων της σειράς FORZA , τα προϊόντα μετάδοσης κίνησης της σειράς GEAROL, τα αντιψυκτικά & τα γράσα EKOGREASE αλλά και τα υγρά φρένων και αυτόματων κιβωτίων η ΕΚΟ καλύπτει 100% τις ανάγκες λίπανσης κάθε επαγγελματικού στόλου φορτηγών, mini van και λεωφορείων.


Για να μάθετε περισσότερα για την ΕΚΟ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eko.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.