Περονοφόρο όχημα αυτόματης πλοήγησης θα παρουσιάσει η LIFTCO στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Με όπλο την πολυετή εμπειρία της LIFTCO στον χώρο των Material Handling συστημάτων και την ισχυρή τεχνογνωσία της κατασκεύασε και θα παρουσιάσει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»  το πρώτο περονοφόρο όχημα αυτόματης πλοήγησης στην Ελλάδα.

Τα AGV (Automated Guided Vehicles) είναι μη επανδρωμένα οχήματα που χρησιμοποιούνται για μεταφορές υλικών σε ένα προκαθορισμένο περιβάλλον (εσωτερικό ή εξωτερικό). Χρησιμοποιώντας  κορυφαίας τεχνολογίας σύστημα αυτόματης πλοήγησης και υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας Safety PLC (programmable logic controller) κατασκεύασε το πρώτο απόλυτης ακριβείας έξυπνο περονοφόρο ΑGV.

  • Tα οχήματα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μεικτή λειτουργία με χειροκίνητα οχήματα και πεζούς χειριστές
  • Σχεδιάζονται και καθορίζονται σύμφωνα με το εκάστοτε έργο και τις συνθήκες περιβάλλοντος που θα λειτουργήσουν οι οποίες μπορεί να είναι και αντίξοες για τον άνθρωπο (π.χ. καταψύκτες)
  • Δεν απαιτείται ειδική υποδομή, όπως επαγωγικά καλώδια ή μαγνήτες συνεπώς μειώνεται το κόστος για ΑGV οχήματα είτε πρόκειται για έναν είτε για ολόκληρο στόλο
  • Έχουν τη δυνατότητα να ανιχνεύουν εμπόδια και να αντιδρούν προσαρμόζοντας την ταχύτητά τους ή και διακόπτοντας την πορεία τους σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Για να μάθετε περισσότερα για την LIFTCO επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.liftco.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.