Το Σύστημα Γεωγραφικών Πληροφοριών ArcGIS παρουσιάζει η Marathon Data Systems στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

H Marathon Data Systems αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο την εταιρεία Esri, η οποία παράγει την τεχνολογία Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών και ειδικότερα το σύστημα ArcGIS.

Τα λογισμικά ArcGIS είναι η πλέον ολοκληρωμένη λύση στον χώρο των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών, που χρησιμοποιoύνται από επαγγελματίες και ειδικούς GIS για τη συλλογή, επεξεργασία, διαχείριση, ανάλυση γεωγραφικών πληροφοριών και τη δημοσίευσή τους στο διαδίκτυο.

Το ArcGIS είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τις εταιρείες logistics, παρέχοντάς τους τα δεδομένα και τις γνώσεις που χρειάζονται για:

  • Βελτιστοποίηση δρομολόγησης με εμπλουτισμένα δεδομένα οδικού δικτύου
  • Διαχείριση καθημερινών λειτουργιών στις αποθήκες και παροχή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο
  • Γεωγραφική απεικόνιση εφοδιαστικής αλυσίδας, εντοπισμός προβλημάτων και περιορισμός κινδύνων με δεδομένα πραγματικού χρόνου
  • Διαχείριση Στόλου
  • Παρακολούθηση Παγίων (Assets) και Κινητών Μονάδων (φορτηγά, containers) σε πραγματικό χρόνο και αποστολή ειδοποιήσεων
  • Αναλύσεις πελατών

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση του λογισμικού ArcGIS στον τομέα των Logistics.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».