Βέλτιστες λύσεις στις αεροπορικές μεταφορές από την Greek Air Cargo στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Οι διεθνείς μεταφορές είναι μια πρόκληση που ξεκινάει για την εταιρεία  Greek Air Cargo το 1973, με κεντρικά γραφεία στο Κορωπί και υποκαταστήματα στο Αεροδρόμιο της Αθήνας και στην Θεσσαλονίκη.

Η εξειδίκευσή της είναι οι αεροπορικές μεταφορές και έχει καταφέρει να διατηρεί μια θέση στο Top 5 Cargo Members του σχετικού πίνακα της ΙΑΤΑ για την Ελλάδα στις αεροπορικές εξαγωγές, από το 1992 έως και σήμερα. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως δεν παρέχει εξίσου οικονομικές και αξιόπιστες υπηρεσίες ναυτιλιακών και οδικών μεταφορών, που ακολουθούν τις αρχές της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της.

Διαθέτοντας ένα άριστο δίκτυο ανταποκριτών σε όλο το κόσμο, ένα καλά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς, επίσης, και οι μακροχρόνιες σχέσεις που έχει καλλιεργήσει με όλους τους παρόχους υπηρεσιών, της επιτρέπουν να μεταφέρει τα εμπορεύματά σας με ταχύτητα και ασφάλεια από οποιαδήποτε προέλευση σε οποιοδήποτε προορισμό σε όλο το κόσμο.

Τα στελέχη της Greek Air Cargo σας προσκαλούν και σας περιμένουν στο περίπτερό τους, ώστε μαζί να βρείτε τη βέλτιστη λύση για τα θέματα μεταφοράς που σας απασχολούν.

 Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».