Τη λύση WINGSCHARIOT για έξυπνες αποθήκες & μεταφορές παρουσιάζει η WINGS ICT SOLUTIONS στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η WINGS ICT SOLUTIONS αξιοποιεί αυτοκινούμενα οχήματα και ρομπότ για την πιο αποτελεσματική και ασφαλή μετακίνηση των εμπορευμάτων μέσα και έξω από τις αποθήκες.

Τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης έρχονται να υποστηρίξουν τη βελτιστοποίηση των δρομολογίων, των σημείων αποθήκευσης και άλλα. Προηγμένες λειτουργίες AGV, μέσω 5G σύνδεσης, επιτρέπουν την αποφυγή ανθρώπων ή εμποδίων, τη συνλειτουργία με άνθρωπο χειριστή καθώς και συνεργασία μεταξύ αυτοκινούμενων οχημάτων.

Η λύση WINGSCHARIOT εκτείνεται και έξω από την αποθήκη, χρησιμοποιώντας κατάλληλους αισθητήρες πάνω σε μέσα μεταφοράς, όπως φορτηγά, αλλά και στον δρόμο. Μπορούμε έτσι να έχουμε δεδομένα για τις συνθήκες μεταφοράς, οδήγησης και ασφάλειας για οχήματα, αγαθά και οδηγούς. Υποστηρίζει μέσω 5G πολλαπλούς κατανεμημένους αισθητήρες, διαχείριση συσκευών και απομακρυσμένη παρακολούθηση και έλεγχο.

Τα οφέλη εντοπίζονται στην έξυπνη αυτοματοποίηση και αυτονομία αλλά και στην ασφάλεια για τους ανθρώπους και τα προϊόντα. Επιπλέον, στον δρόμο υποστηρίζει την παρακολούθηση τοποθεσίας οχήματος και διαδρομής σε πραγματικό χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».