Την πίτα της έκοψε η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics. Στόχος της φετινής χρονιάς είναι η υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων στον κλάδο της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας» από το ΕΣΠΑ, η διοργάνωση του Διεθνές συνεδρίου στις 9 – 11 Ιουνίου 2017 και η υλοποίηση του Cluster για την Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς, αποτέλεσαν οι βραβεύσεις με τιμητική πλακέτα των επίτιμων προέδρων της Ένωσης κ. Νίκου Χαριτωνίδη, κ. Βαμβακόπουλου, Νίκου Δημουλά και Robert Macnamara για την πολυετή προσφορά και το έργο τους στην Ένωση. Οι κ. Macnamara Robert και Κυριάκος Σπανογιάννης, απέστειλαν το δικό τους μήνυμα στήριξης από την Αμερική και την Κύπρο αντίστοιχα, μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η επίσημη απονομή από τον Γενικό Διευθυντή της Business Quality Certification (BQC) κ. Τηλέμαχο Αγγελίτσα του πιστοποιητικού ISO 9001:2008.

Χρυσός χορηγός της εκδήλωσης ήταν Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥΣΑΜΑΔΩΝ ΔΡΙΒΑΚΟΣ. Ασημένιος χορηγός ήταν η εταιρεία Project Υou εγκεκριμένος Φορέας Εκπαίδευσης.