Την ολοκληρωμένη πλατφόρμα aberon WMS θα παρουσιάσει η OPTIMUM στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια, η OPTIMUM σχεδιάζει και υλοποιεί λύσεις υψηλής τεχνολογίας που ανταποκρίνονται στην επιτακτική και αυξανόμενη ζήτηση για ταχύτερες και οικονομικότερες υπηρεσίες στη διαχείριση Αποθηκών και Logistics.

Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα aberon WMS της OPTIMUM προσφέρει πλούσια εργαλεία αυτοματισμού και ξεκάθαρες διαδικασίες, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να μειώσουν το λειτουργικό κόστος, να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και να αυξήσουν την ικανοποίηση των πελατών και εργαζομένων. H ομάδα της OPTIMUM  συνεργάζεται στενά με τον πελάτη, προκειμένου να δομήσουν ένα σταθερό περιβάλλον λειτουργίας που διασφαλίζει γρήγορη απόδοση της επένδυσης.

 

Επιτυχημένες εγκαταστάσεις του aberon περιλαμβάνουν έργα κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας για δημοφιλή εμπορικά σήματα της Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής.


Για να μάθετε περισσότερα για την OPTIMUM επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.optimum.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.