Βραχυχρόνια μίσθωση και Leasing από την AVIS στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo 2019»

Η Avis (OLYMPIC Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε.), κατέχει την  πρώτη θέση στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Με ένα δίκτυο από 80 σταθμούς ενοικίασης σε όλη τη χώρα, με στόλο που ξεπερνά τα 35.000 αυτοκίνητα και με εξειδικευμένο προσωπικό 500 ατόμων, η Avis καλύπτει ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στον κλάδο της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και στον κλάδο της Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα εξειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ο ισολογισμός της εταιρείας ανέρχεται στα 500 εκατ. ευρώ, ενώ τα ετήσια έσοδά της ξεπερνούν τα 180 εκατ. ευρώ.

 Βασικοί τομείς δραστηριότητας

  • Βραχυχρόνια Μίσθωση αυτοκινήτων και ιδιωτικών φορτηγών έως 3,5 τόνους (Rent a Car)
  • Μακροενοικίαση αυτοκινήτων και ιδιωτικών φορτηγών έως 3,5 τόνους (Leasing),
  • Πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Με κεντρικό μήνυμα της εταιρείας το «We Try Harder» και στόχο τη διαρκή βελτίωση και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Avis ανταποκρίνεται με επιτυχία στις σύγχρονες ανάγκες, προσφέροντας νέα, ευέλικτα προϊόντα και εμπειρίες αυτοκίνησης. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1960, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 180 χώρες με περισσότερους από 11.000 σταθμούς ενοικίασης, εξυπηρετώντας περισσότερους από δέκα εκατομμύρια πελάτες τον χρόνο.


Για να μάθετε περισσότερα για την AVIS επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.avis.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.