Τεχνολογικές λύσεις logistics με κυρίαρχο το λογισμικό Logistics Vision Suite παρουσιάζει η Mantis στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

H Mantis ιδρύθηκε το 1996 στην Αθήνα και είναι ηγέτης διεθνής πάροχος λογισμικού Warehouse Management System / WMS και ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων logistics. To Logistics Vision Suite / LVS είναι το μοναδικό παραγόμενο στην Ελλάδα λογισμικό που έχει ενταχθεί στο Magic Quadrant for WMS της Gartner και, μάλιστα, για 4 συνεχείς χρονιές (2020-2023).

Με γραφεία σε 9 χώρες και πολλούς εξειδικευμένους συνεργάτες, η Mantis έχει παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες στην Ευρώπη, Ισραήλ, ΗΠΑ/Καναδά & Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική και Ασία-Ειρηνικό.

Στις αρχές του 2022, η Mantis συγχωνεύθηκε με την ecovium, κορυφαίο πάροχο Supply Chain Execution / SCE software και λύσεων hardware για τις λειτουργίες της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».