Ενημερωθείτε για το WMS της BizTEC στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η BizTEC, μια καινοτόμος εταιρεία στις λύσεις πληροφορικής για τον κλάδο των Logistics, ξεχωρίζει για το καλύτερο WMS στην βιομηχανία αποθήκευσης & διανομής προϊόντων. Το WMS σύστημά της συμβάλλει στον εξορθολογισμό των λειτουργιών, την ενίσχυση του ελέγχου απογραφής και τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η ορατότητα του λογισμικού σε πραγματικό χρόνο εξασφαλίζει ακριβή διαχείριση απογραφής και ιχνηλασιμότητα, ελαχιστοποιώντας τα απόβλητα και αποφεύγοντας τα αποθέματα. Επιπρόσθετα, το WMS της BizTEC μπορεί εύκολα να διασυνδεθεί με πληθώρα άλλων προγραμμάτων που χρησιμοποιεί η κάθε εταιρεία, χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα στην διασύνδεση και τη μετάβαση.

Οι υπηρεσίες της αφορούν ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις, με υψηλή ποιότητα και πλήρη κάλυψη των αναγκών πληροφοριακών συστημάτων. Επιπρόσθετα, παρέχει και Συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη διαχείριση των διαδικασιών σας. Όλες οι λύσεις της είναι σύγχρονες, αξιόπιστες, ενημερωμένες, επεκτάσιμες, εύκολες για το χρήστη και με επαρκή υποστήριξη.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».