Τα πάντα για την Αποθήκη σας θα βρείτε στο περίπτερο της KLB Group –  ΑΦΟΙ ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗ στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία KLB Group –  ΑΦΟΙ ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗ δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια με αντικείμενα την πώληση, ενοικίαση, σέρβις, ανακατασκευές περονοφόρων ανυψωτικών οχημάτων.

Είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος Ελλάδας της αμερικανικής εταιρείας περονοφορων ΗΥSTER και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες οργάνωσης Αποθήκης (ράφια, ράμπες, attachments αναγνωρισμένων ευρωπαϊκών οίκων), ενώ κατασκευάζει  τις πιστοποιημένες με CE βιομηχανικές κινητές ράμπες φορτοεκφόρτωσης KLBRAMPS.

Διαθέτει τα εξαρτήματα περονοφόρων της ιταλικής κατασκευάστριας εταιρείας Bolzini, τα ελκτικά μηχανήματα της ιταλικής Zephir, τα  ισπανικά μηχανήματα 4Χ4 παντός εδάφους Agrimac, τις εξέδρες εργασίας της ιταλικής Magni αλλά και τις ειδικά σχεδιασμένες εργονομικές καμπίνες Kolibioti.

Η KLB Group είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και ISO 45001:2O18.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».