Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της projectyou στην 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η projectyou αποτελείται από έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων με πολύχρονη εμπειρία στην παροχή επιχειρηματικών συμβουλών, μελετών, εκπαιδευτικών υπηρεσιών, consulting και mentoring προς τις εταιρείες και τα στελέχη τους, με στόχο τη συνεχή ανάπτυξή τους και την ενδυνάμωσή τους στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Τα σεμινάρια καλύπτουν θέματα, όπως Επιχειρηματικότητα, Business development, Decision making, Οικονομικά, Change Management, Οργανωσιακή κουλτούρα, κ.ά.

Στο πλαίσια της έκθεσης, εκτός από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες, θα προβληθούν τα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια, που οδηγούν σε διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για τις οποίες η projectyou είναι εγκεκριμένος φορέας εκπαίδευσης, τη Διεθνή Πιστοποίηση Logistics από το European Logistics Association (ELA), τη Διεθνή Πιστοποίηση στο Project Management από το International Project Management Association (IPMA) και την Παγκόσμια Πιστοποίηση Scrum & Agile από το Scrumstudy.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».