Σύσταση ομάδας κρούσης «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» από την Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics

Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ&L) κατόπιν των εξελίξεων των τελευταίων ημερών σχετικά με τον κορωνοϊό (COVID -19), υλοποιεί Σχέδιο Δράσης προκειμένου να υποστηρίξει τους επαγγελματίες της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, και συγκροτεί μια ομάδα εταιρειών, η οποία θα ονομάζεται στο εξής «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» και θα προσφέρει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες απαντώντας σε ερωτήματα που απασχολούν όλους μας για την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων, όπως: ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ- ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ –ΕΞΑΓΩΓΕΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ – ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ –  ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ – ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ).

Οι εταιρείες που μέχρι σήμερα αποδέχτηκαν το κάλεσμα της ΕΕΒΨ&L και συγκροτούν την ομάδα κρούσης «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» είναι οι ακόλουθες: CARGO 360 – TRUCK & CARGO INSURANCE – QUIX GLOBAL SA – CAELMUS CONSULTANCY EE – TUV AUSTRIA HELLAS .

Σε ανακοίνωσή της η ΕΕΒΨ&L αναφέρει: «Η αντιμετώπιση μιας πανδημίας, όπως αυτή του κορωνοϊού, είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία έχει δημιουργήσει έκτακτα δεδομένα επείγοντος χαρακτήρα τα οποία επηρεάζουν ιδιαίτερα και την Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Στην προσπάθεια αυτή έχουν προσκληθεί  να συμμετάσχουν όλοι οι Επαγγελματικοί Φορείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, όπως καλούμε και όλους τους επαγγελματίες οι οποίοι καλύπτουν τομείς εκτός των προαναφερθέντων και επιθυμούν να συμμετέχουν στην ΟΜΑΔΑ, να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του συνδέσμου μας κα. Κομνηνού Ευαγγελία στο τηλέφωνο 210-3469606 ή αποστολή στο email info@cold.org.gr και να δηλώσουν τα στοιχεία τους».

Η ΕΕΒΨ&L θα διαθέτει με αμεσότητα και εγκυρότητα το σύνολο των οδηγιών και των διευκρινίσεων που θα δίνονται.