Στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» η εταιρεία Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο Α.Ε.

Η Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο Α.Ε. (ΘΕΚ Α.Ε.) είναι εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2018 από τις ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε. και Goldair Cargo Α.Ε., οι οποίες κατέχουν αντίστοιχα ποσοστό 80% και 20% του μετοχικού κεφαλαίου. Η εταιρεία έχει αναλάβει μέσω Σύμβασης Παραχώρησης με την εταιρεία ΓΑΙΑΟΣΕ, τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τη χρηματοδότηση, την εκμετάλλευση και τη λειτουργία του Εμπορευματικού Κέντρου Θριασίου Πεδίου, σε έκταση ιδιοκτησίας της ΓΑΙΑΟΣΕ στην περιοχή του Θριασίου Αττικής για 60 έτη.

Το εμπορευματικό κέντρο που θα κατασκευαστεί στο Θριάσιο βρίσκεται σε κομβικό γεωγραφικό σημείο, έχοντας άμεση πρόσβαση στο εθνικό οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο και όντας εξαιρετικά κοντά στο εμπορευματικό λιμάνι του Πειραιά. Η δημιουργία του αναβαθμίζει συνολικά τη θέση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό χάρτη των logistics, καθιστώντας την ακόμα πιο ανταγωνιστική έναντι εναλλακτικών λιμανιών και πυλών εισόδου/εξόδου στην αγορά της Ευρώπης.

Εκτός από τις υποδομές logistics, στο Θριάσιο θα παρέχονται επίσης μία σειρά από υπηρεσίες για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών, όπως τελωνείο, τράπεζα, χώροι στάθμευσης Ι.Χ. και βαρέων οχημάτων, πρατήριο καυσίμων, συνεργείο φορτηγών, εστιατόριο, καθαρισμός, security.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο Α.Ε. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.thriasiologistics.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.