Ξύλινες συσκευασίες και υπηρεσίες βιομηχανικής συσκευασίας από την GREEN PALLET στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

H Green Pallet δημιουργήθηκε με πρωταρχικό στόχο να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες στην ξύλινη συσκευασία.

 

 

Στην καθετοποιημένη μονάδα που διαθέτει στην Καβάλα (γραμμή πρίσης, ξηραντήριο, αυτόματες καρφωτικές μηχανές) εξασφαλίζει άριστη πρώτη ύλη από δασική πεύκη ή έλατο ελληνικής προέλευσης, για την παραγωγή παλετών, κιβωτίων και άλλων προϊόντων ξύλινης συσκευασίας.

 

 

Η  μοναδικότητά της, όμως, στην ελληνική αγορά έγκειται στην παροχή υπηρεσιών βιομηχανικής συσκευασίας. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες αποτελούν λύση για την ασφαλή συσκευασία προς μεταφορά ή αποθήκευση οποιουδήποτε μεγέθους και βάρους αντικειμένου (από μηχανές μέχρι γραμμές παραγωγής εργοστασίων).

 

 

Κατά την συσκευασία η εταιρεία ακολουθεί τα γαλλικά SEI ή γερμανικά HPE πρότυπα για την προστασία τους από την οξείδωση, υγρασία, κρούση, θραύση και υπεριώδη ακτινοβολία.  Στη θαλάσσια μεταφορά ή φόρτωση και διασφάλιση αντικειμένων εντός container, η εταιρεία ακολουθεί τις προδιαγραφές του Seaworthy Packing.

Για το σύνολο των εργασιών της Green Pallet, είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, BS OHSAS 18001: 2008, για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, σεβόμενη πάντα το ανθρώπινο δυναμικό της και το περιβάλλον.


Για να μάθετε περισσότερα για την Green Pallet επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.greenpallet.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.