Ρομποτικά συστήματα και αυτοματισμοί από την GIZELIS ROBOTICS στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

H GIZELIS ROBOTICS αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στην χώρα μας, που απευθύνεται στην παγκόσμια βιομηχανία και αγορά. Είναι η  νεότερη εταιρεία του βιομηχανικού ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ. Αναγνωρίστηκε ως μια από τις ΤOP 5 νεοσύστατες ρομποτικές εταιρείες του κόσμου για βιομηχανικές εφαρμογές.

Αναπτύσσει στην ελληνική και διεθνή αγορά, μια υπερσύγχρονη γκάμα συνεργατικών, αυτόνομων ρομπότ που αναβαθμίζουν την ικανότητα παραγωγής και διαχείρισης υλικών των επιχειρήσεων, ενώ σχεδίασε και κατασκεύασε το πρώτο αυτόνομο ελληνικό ρομπότ απολύμανσης Robotsafe™.

Με την ομάδα των ταλαντούχων μηχανικών της και με συνεργασίες με Πανεπιστήμια και φορείς σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναβαθμίζει διαρκώς τις  ολοκληρωμένες λύσεις «smart manufacturing»  που υλοποιεί στην ελληνική και διεθνή αγορά, κάνοντας πράξη τον παραγωγικό ψηφιακό μετασχηματισμό με όρους Industry 4.0. Έχει σημαντικές διακρίσεις και βραβεύσεις για τις τεχνολογικές της λύσεις και επιδόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».