Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες Logistics της PCDC εντός της Ελεύθερης Ζώνης του Πειραιά στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η PCDC είναι μια σύγχρονη αποθηκευτική εγκατάσταση εντός της Ελεύθερης Ζώνης του Πειραιά, που προσφέρει ευρύ φάσμα υπηρεσιών logistics. Διαθέτει χώρους με διαφορετικές συνθήκες αποθήκευσης, που επιτρέπουν τη διαχείριση γενικού/ξηρού φορτίου, προϊόντων συντήρησης και κατάψυξης, εύφλεκτων και χημικών.

H PCDC λειτουργεί και παρέχει τις υπηρεσίες της εντός της Ελεύθερης Ζώνης του λιμανιού του Πειραιά, διασφαλίζοντας τα καλύτερα δυνατά φορολογικά και τελωνειακά οφέλη στους πελάτες της. Η δυνατότητα χρήσης απλουστευμένων διαδικασιών κατά την εισαγωγή και εξαγωγή των φορτίων, σε συνδυασμό με τα ειδικά φορολογικά και δασμολογικά καθεστώτα,  οδηγούν στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση των φορτίων με το μικρότερο δυνατό κόστος και στον λιγότερο δυνατό χρόνο.

Η θέση της PCDC είναι ιδανική για εταιρείες, οι οποίες ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν κόμβο διαμετακόμισης (hub) στο συγκεκριμένο σημείο, με σκοπό την τροφοδοσία της ευρύτερης γεωγραφικής ζώνης του EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική) και την ενίσχυση του διαμετακομιστικού εμπορίου μέσω της χώρας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».