Ραντεβού με τον επιχειρηματικό κόσμο δίνει η GOLDAIR CARGO στην έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics

Η Goldair Cargo SA, μέλος του ομίλου Goldair, που ιδρύθηκε το 1987, πάντα μπροστά από την  εποχή της σε καινοτόμες λύσεις, πέτυχε με σταθερά  βήματα να αναπτύξει μια ισχυρή παρουσία στον κλάδο, συνώνυμη με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Σήμερα, η εταιρεία διατηρεί πάνω από 75.000 τ.μ. ιδιωτικών ιδιόκτητων αποθηκών, προσφέροντας πλήρεις υπηρεσίες logistics και διαχειρίζεται πάνω από 15.000.000 παραλαβές ετησίως, διανέμοντάς τες σε όλη την Ελλάδα και όλες τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου.

Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως σχεδιασμό συσκευασίας, ανασυσκευασία, μοναδοποίηση, ετικετοποίηση, επισήμανση,  έλεγχο αποθεμάτων και αποθηκευτικών χώρων, φροντίδα των προϊόντων,  διαχείριση των πληροφοριών της αλυσίδας. Όλες οι υπηρεσίες υποστηρίζονται από ένα in house WMS  μηχανογραφικό σύστημα , εξειδικευμένο στη διαχείριση πολλών κωδικών και διαφορετικών πελατών και προϊόντων όπως  καλλυντικά, είδη ένδυσης, υποδήματα, προϊόντα διατροφής και ανταλλακτικά.

 

Η εταιρεία παρέχει επίσης ολοκληρωμένες λύσεις για την αποθήκευση και διαχείριση εγγράφων, αρχείων και αρχείων σε οποιαδήποτε μορφή, φυσική ή ηλεκτρονική, προσφέροντας απεριόριστη και άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες οποιαδήποτε στιγμή. Η Goldair Cargo SA, πρωτοπόρος στον τομέα των ομαδικών διεθνών μεταφορών, διαθέτει ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο διανομής εμπορευμάτων για 48 πόλεις, με ημερήσιες και εβδομαδιαίες αναχωρήσεις, για ξηρά και φορτία ελεγχόμενης θερμοκρασίας, μέσω στόλου περίπου 320 φορτηγών αυτοκινήτων. Στις υπηρεσίες προστίθενται και μεταφορές ολόκληρων φορτηγών.

Η εταιρεία έχει επίσης αναπτύξει αποκλειστικές συνεργασίες με εταιρείες που διαχειρίζονται παγκόσμια δίκτυα μεταφοράς, καλύπτοντας μέσω αέρος και θαλάσσης, μεταφορές εμπορευματοκιβωτίων, ενοποιημένες αποστολές αεροπορικών μεταφορών καθώς και κάθε ανάγκη μεταφοράς από και προς όλο τον κόσμο, δίνοντας έμφαση στις χώρες της Ασίας, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.

Κατά την περίοδο της κρίσης στην Ελλάδα, η εταιρεία όχι μόνο δεν συρρικνώθηκε αλλά κατάφερε να κερδίσει  μεγαλύτερο τμήμα της αγοράς, συνεχίζοντας  να προσφέρει σταθερές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Σε συνεργασία με τους Αυστριακούς Σιδηρόδρομους (OBB), ίδρυσε την πρώτη ιδιωτική σιδηροδρομική εταιρεία στην Ελλάδα και έχουν ξεκινήσει ήδη τα πρώτα δρομολόγια με ολόκληρες εμπορικές αμαξοστοιχίες. Τέλος, η σύμπραξη  μεταξύ της Goldair Cargo SA και της ETBA BI.ΠE. έγινε ανάδοχος στην κατασκευή και διαχείριση του μεγαλύτερου εμπορευματικού πάρκου logistics, στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

 

Το ΘΕΚ (Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο) θα είναι το πρώτο εμπορευματικό πάρκο  logistics της χώρας, το οποίο θα παρέχει πλήρη σύνδεση, μεταξύ  του λιμανιού  του Πειραιά, το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο και τους  αυτοκινητόδρομους. Η έκταση του οικοπέδου περίπου 600 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας της δημόσιας επιχείρησης  ΓΑΙΑΟΣΕ ΑΕ, ανατέθηκε στον ανάδοχο για 60 χρόνια (σύμβαση παραχώρησης). Θα κατασκευαστούν 240.000 τ.μ. στεγασμένες αποθήκες, όλες οι απαραίτητες υποδομές (ηλεκτρική ενέργεια, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, επικοινωνίες , ύδρευση , ανακύκλωση, αποχετευτικά έργα όμβριων και λυμάτων κλπ.), χώροι στάθμευσης φορτηγών και επιβατικών οχημάτων, εστιατόριο, τράπεζα  κ.λπ.

Σε πλήρη λειτουργία, το ΘΕΚ θα δημιουργήσει περίπου 5.000 θέσεις εργασίας και θα είναι σε θέση να διαχειρισθεί περίπου 400 φορτηγά και 50 βαγόνια την ημέρα.


Για να μάθετε περισσότερα για την GOLDAIR CARGO επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.goldair-cargo.com.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr