Ενημερωθείτε για τα Σωληνωτά Ταχυδρομεία από την TELEPOST στην έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics

Η TELEPOST είναι μια επιχείρηση η οποία ειδικεύεται στα συστήματα σωληνωτού (πνευματικού) ταχυδρομείου. Για περισσότερα από 30 χρόνια τα σωληνωτά ταχυδρομεία έχουν αποδείξει την αξία τους στις σύγχρονες και επιτυχώς διοικούμενες επιχειρήσεις.

Και για περισσότερα από 30 χρόνια  n TELECOM Ολλανδίας έχει αποδείξει ότι είναι πλέον  ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης μας στις ολοκληρωμένες λύσεις σ’ αυτό το είδος της ενδοεπιχειρησιακής επικοινωνίας.

 

 

Τα σωληνωτά ταχυδρομεία μεταφέρουν με αέρα μέσω σωληνώσεων, γρήγορα, και με ασφαλή τρόπο απόρρητα έγγραφα, χρήματα, μικροαντικείμενα, και διάφορα δείγματα υγρά ή στέρεα από όροφο σε όροφο, από το ένα σημείο στο άλλο όπως και σε κτίρια ανεξάρτητα μεταξύ τους με διέλευση των σωληνώσεων υπόγεια ή εναέρια.

Τα συστήματα μεταφοράς μεγάλης ταχύτητος χρησιμοποιούνται σε διάφορες εταιρείες, νοσοκομεία, βιομηχανίες, supermarket και τράπεζες. Γενικά το σύστημα λειτουργεί και αποδίδει σχεδόν σε κάθε απαιτητικό περιβάλλον εργασίας.

Αποτελεί διαπίστωση ότι τα σωληνωτά ταχυδρομεία είναι από τις περιπτώσεις που η τεχνολογία γίνεται υπερπολύτιμο εργαλείο στην υπηρεσία του ανθρώπου. Ένα σωληνωτό ταχυδρομείο ελευθερώνει το προσωπικό από την πίεση της δουλειάς μειώνοντας τον χρόνο μεταφοράς σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Επίσης εξοικονομεί χρόνο, κόπο και χρήμα, μειώνοντας άσκοπες εργατοώρες.


Για να μάθετε περισσότερα για την TELEPOST επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.telepostsystems.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.