To περιοδικό SC&L Official Media Partner στο συνέδριο «Warehouse Tech Middle East 2019» στις 25 Ιουνίου στο Ντουμπάι

Με κεντρικό μήνυμα «Επαναπροσδιορισμός της αποθήκης στην ψηφιακή εποχή» θα διεξαχθεί το συνέδριο «Warehouse Tech Middle East» στις 25 Ιουνίου 2019 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με Official Media Partner το περιοδικό Supply Chain & Logistics που εκδίδει η εταιρεία o.mind Creatives.

Πρόκειται για ένα συνέδριο, το οποίο θα συγκεντρώσει τους κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογικών λύσεων, υπεύθυνους αποθήκης και ξενοδόχους για να συζητήσουν και να ενημερωθούν για όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που μετατρέπουν τα αποθηκευτικά κέντρα «έξυπνα» και ψηφιακά αυξάνοντας την παραγωγικότητα και ανταγωνιστικότητα σε ένα σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον που απαιτεί αποτελεσματικό ψηφιακό και λειτουργικό μετασχηματισμό. Επιπλέον θα συζητηθούν θέματα όπως: Industry 4.0, χρήση drones,  Internet of Things, ρομποτική, αυτοματισμοί και Cloud Computing σε WMS and Data Analytics.

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το συνέδριο κάντε κράτηση με τον κωδικό SCL10 και εξασφαλίστε έκπτωση της τάξης του 10%.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το πρόγραμμα.